Save the date... Doortrappen on Tour

July 19, 2021 2440 keer bekeken

We zijn ontzettend trots op wat we allemaal hebben kunnen betekenen in het kader van veilig fietsen in de Noordkop. Dat willen we vieren! Met jullie natuurlijk.

Want zonder jullie hadden we niet kunnen doen wat we bereikt hebben. Dus zet een groot kruis in je agenda op dinsdag 12 oktober. Van 13.30 tot 17.00 uur houden we de allereerste Doortrappen on Tour. Hiermee willen we Doortrappen borgen in de Noordkop. Zodat we nog zeker drie jaar door kunnen gaan met dit prachtige en vooral belangrijke programma.

Niet alleen zitten en luisteren
Doortrappen on Tour wordt geen zitfeest. Daar zijn we toch veel te mobiel en beweeglijk voor. Hoe kunnen wij - en jullie - als fietsliefhebbers nu een hele middag op een stoel zitten en luisteren. Dus we maken er een luister- én doeprogramma van.

Sprekers, activiteiten en live muziek
Met (prominente, bekende en minder bekende maar net zo interessante) sprekers, partners die tips geven, stands waar je bijvoorbeeld een APK-keuring kunt laten uitvoeren, misschien wel een fietsbingo waarin we allerlei mooie prijzen weggeven, live muziek. Wie zal het zeggen?! 

Beleven, leren, luisteren, lachen, doen
Het programma is namelijk nog lang niet in kannen en kruiken, maar we overleggen, brainstormen, leggen contacten, bellen en mailen er lustig op los. Tot we een fantastisch programma kunnen aanbieden waarin wat te beleven, wat te leren en wat te lachten valt.

Beperkt aantal kaarten
Aanmelden kan nu nog niet, maar zodra alles rond is, sturen we je nog een keer een nieuwsbrief met daarin een link om je plek op deze eerste Doortrappen on Tour te claimen. Want wat we wel weten, is dat het aantal entreekaarten beperkt is... 

Cookie settings