Doortrappen in mijn buurt

May 26, 2021 584 keer bekeken

Staat jouw gemeente al op de website van Doortrappen? Steeds meer gemeenten doen mee met Doortrappen. Met het mooie weer in aantocht en de lange zomeravonden, en nu de corona regels stap voor stap versoepeld gaan worden, kunnen we met Doortrappen er weer met z’n allen veilig op uit.

Het programma Doortrappen wordt nu al in ruim 150 gemeenten opgepakt en dat aantal blijft groeien. Wat doet jouw gemeente? Zet het op de website!

De kwartiermaker van de provincie heeft samen met de Doortrappen coördinator in de gemeente een plan van aanpak gemaakt. Een ambassadeur wordt aangesteld om Doortrappen in de gemeente te gaan promoten. Het programma, de evenementen en het lokale nieuws over Doortrappen worden geplaatst op de speciale gemeentepagina van de landelijke website. Inmiddels hebben 34 gemeenten een eigen pagina op doortrappen.nl met ieder een eigen verhaal, nieuws en foto’s.

Start je binnenkort in jouw gemeente met Doortrappen, dan is het natuurlijk super om een eigen gemeentepagina in beheer te hebben op de website van Doortrappen. Het landelijk programmabureau helpt je dit op te zetten. Neem contact op met de kwartiermaker van jouw provincie en wie weet staat jouw gemeente binnenkort tussen die andere 34 voorlopers!

 

Cookie settings