8/6 Kwartaalbijeenkomst Doortrappen over verbinding met welzijn en zorg

May 27, 2021 615 keer bekeken

Voor de kwartiermakers en gemeente co√∂rdinatoren vindt er o‚Äč‚Äč‚Äčp 8 juni a.s. van 10.00-12.00 uur de kwartaalbijeenkomst voor Doortrappen provincies en gemeenten plaats. Dit vindt online plaats en via Zoom, zoals we van de afgelopen drie keren gewend zijn.

Voor kwartiermakers en gemeente coördinatoren

Op 8 juni a.s. van 10.00-12.00 uur is de kwartaalbijeenkomst voor Doortrappen provincies en gemeenten. Dit vindt online plaats en via Zoom, zoals we van de afgelopen drie keren gewend zijn. Drie onderwerpen staan op het programma. Dit zijn: 1) de verbinding van Doortrappen met de domeinen van welzijn en zorg; en hoe werkt dat in de praktijk. Tweede onderwerp 2) is een korte demo van de registratietool voor gemeenten en oproep om ermee te gaan werken. 3e) Tot slot presenteert Lisanne Balk van Mulier Instituut de belangrijkste bevindingen uit het tussenrapport Monitoring en Evaluatie. 

Ben jij kwartiermaker of gemeente coördinator en wil je erbij zijn? Mail ons en je komt op de lijst. De ontmoetingen met onze ambassadeurs en professionals vinden wij zeer waardevol, en we horen ook heel graag wat er bij jullie speelt!

 

Cookie settings