Deel nu je leuke en inspirerende activiteiten met andere Doortrappers!

May 27, 2021 722 keer bekeken

De eerste Doortrappen activiteiten worden nu opgenomen in de registratietool op doortrappen.nl. Het wordt een mooie verzameling van alle landelijke Doortrappen activiteiten, voor zowel senioren als professionals, die in de provincies en de gemeenten plaatsvinden of hebben plaatsgevonden.

Van grote tot kleine activiteiten én van succesvolle tot minder succesvolle. Laat je inspireren door de activiteiten van anderen! Maar vooral... leer van elkaar en weet elkaar te vinden.

Dit kan alleen als we elkaar helpen en zoveel mogelijk activiteiten toevoegen aan de registratietool. Vanuit het programmabureau hebben we gestreefd om met minimale invoercapaciteit voldoende informatie te bieden, om van elkaar te leren. Dit heeft geresulteerd in een vragenlijst met 17 vragen (zie link). Naast dat het jullie helpt met de eigen monitoring, communicatie en inspiratie, helpt de registratietool het landelijk bureau om de activiteiten te volgen en te monitoren. Met deze informatie kunnen we het programma optimaliseren. Zo heeft het programmabureau het initiatief Doortraproutes van Karin en Jetty uit Friesland omarmd en besloten om dit landelijk uit te rollen. Via de registratietool kunnen we via onze kanalen ook jullie gemeente en provincie extra in het zonnetje zetten.

Vul jouw Doortrappenactiviteit ook in!

Vragen? Mail ons.

 

Cookie settings