Doortrappen in fiets-en loopsessie voor buurtsportcoaches Gelderland

May 02, 2021 855 keer bekeken

Twee keer per jaar zijn er de zogenaamde ‘lerende netwerken’; regionale bijeenkomsten voor buurtsportcoaches. Bijna elke gemeente in Nederland heeft deze professionals in dienst. Op 8 april j.l. ontmoetten wij de coaches van Gelderland, online.

Bijna elke gemeente in Nederland heeft buurtsportcoaches in dienst. En omdat zij veel én goed werk verrichten, ook voor Doortrappen, waren wij namens het landelijke bureau op 8 april j.l. te gast in de online sessie van de provincie Gelderland. De sportcoaches, van nature geen stilzitters, hebben de algemene presentatie gevolgd die programmamanager Juul van Rijn gaf. Met name de start van Doortrappen in de gemeente had hun aandacht.

Na afloop is afgesproken dat de kwartiermaker Doortrappen ROV Oost-Nederland, de Gelderse Sport Federatie en de afdelingen van Veilig Verkeer Nederland een vervolgafspraak maken om de samenwerking voor Doortrappen verder te verkennen. Zo komt ook Doortrappen in de grootste (en zeer groene) provincie van Nederland meer en meer op stoom!
 
 

Cookie settings