Fiets deze lente gezellig mee met de Amstel Lentetour Fietstocht

March 31, 2021 348 keer bekeken

Aan de drukte van de stad ontsnappen en even tot rust komen in de natuurlijke omgeving van Ouder-Amstel en Wester Amstel? Maandag 19 april organiseert Doortrappen een fietsroute in gemeente Ouder-Amstel (net onder Zuid en Oost en naast Zuidoost): de Amstel Lentetour Fietstocht.

We zetten weer een mooie route uit, van het Dorpshuis in Duivendrecht naar het Wester-Amstel kasteel. Midden in de stad, vind je hier een oase van rust. Huis, park en tuinen komen op deze buitenplaats bij elkaar - een historie van maar liefst vier eeuwen. Hier pauzeren we en met behulp van een gratis audiotour kun je meer te weten komen over de rijke geschiedenis van Wester-Amstel. Vooraf alvast de audiotour downloaden? Dit kan via deze link: https://izi.travel/en/155d-buitenplaats-wester-amstel/nl.

Bij aankomst bij het Wester-Amstel kasteel ontvangen alle deelnemers een gezonde goodiebag met een hapje en drankje. Na de pauze fietsen we weer terug naar het Dorpshuis in Duivendrecht, langs de mooie groene omgevingen in en rond het Amstelpark.

Voordat we op de fiets stappen, doen we met elkaar een aantal handige FietsFit-oefeningen die fysiotherapie Duivendrecht toelicht en voordoet. Zo trainen we onze lenigheid en kunnen we onder andere soepel op- en afstappen.

Ook meefietsen? 
Meld jezelf aan voor 12 april via a.mohaboe@coherente.nl of telefonisch via 06 52 39 06 14. Er geldt een eigen bijdrage van €2,-. Voor iets te drinken en een gezonde snack wordt gezorgd.
 

Praktische informatie

Startpunt:       Dorpshuis Duivendrecht (Dorpshuis 60, Duivendrecht)

Datum:            maandag 19 april

Tijd:                 13:00 – 15:00 / 15:30

Route:             16 km (heen en terug)
 

De fietstocht wordt georganiseerd door Doortrappen Ouder-Amstel in samenwerking met Stichting Coherente, Plus Duivendrecht, Fysiotherapie Duivendrecht en Gemeente Ouder-Amstel.

 

Foto: © Amstelveenweb.com

Cookie settings