Amsterdamse Ambassadeurs gezocht!

April 02, 2021 519 keer bekeken

Ben jij 55+ en vind jij fietsen ook zo fijn en belangrijk, fiets je zelf nog regelmatig en kan jij enthousiast hierover vertellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In Gemeente Amsterdam zijn we op zoek naar ambassadeurs van Doortrappen. Enthousiaste 55+'ers die nog regelmatig op de fiets stappen en het leuk vinden anderen te enthousiasmeren dit ook te doen. Vind jij fietsveiligheid belangrijk, heb je goede fietstips en/of heb je een bijzonder fietsverhaal? Dan komen we graag met je in contact.

Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar ambassadeurs die het leuk vinden om mee te werken aan een videoshoot of die tijdens activiteiten willen helpen.

Videoshoot
Voor een videoshoot van Doortrappen in Amsterdam zijn wij op zoek naar maximaal 4 ambassadeurs van 55+, die de boodschap van Doortrappen belangrijk vinden én niet schuw zijn om mee te werken aan een (fiets)filmpje. Je wordt gefilm terwijl je door je eigen wijk/stadsdeel fietst en wordt daarnaast geïnterviewd over jouw fietsgedrag. 

Om jezelf hier voor op te geven, is het belangrijk dat je in Amsterdam woont en een foto van jezelf en fiets meestuurt in je mail.

Doortrappen activiteiten
Ook bij verschillende activiteiten zoeken we ambassadeurs die samen met ons de boodschap van Doortrappen willen uitdragen.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om ambassadeur van Doortrappen te worden? Stuur ons een mailtje (doortrappenregioamsterdam@gmail.com) en laat ons weten wat fietsen voor jou betekent.

Cookie settings