Wijdemeren staat op groen – Doortrappen van start in gemeente Wijdemeren

August 10, 2020 1165 keer bekeken

Gemeente Wijdemeren is van start gegaan met Doortrappen! Wethouder Rosalie van Rijn kreeg uit handen van buurtsportcoach Robin van der Vliet van Team Sportservice het officiële bewijs van deelname aan het programma van Doortrappen.

De gemeente Wijdemeren bestaat uit een zestal dorpskernen: Ankeveen, Breukeleveen, 's-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht en Nederhorst den Berg. Wethouder Rosalie van Rijn kreeg uit handen van buurtsportcoach Robin van der Vliet van Team Sportservice het officiële bewijs van deelname aan het programma van Doortrappen.

De overhandiging vond plaats bij Bike Totaal Bikeshop Loosdrecht. Dit één van de fietsspecialisten en ambassadeurs van Doortrappen in Wijdemeren, naast RF Tweewielers, Roan Tweewielers, W. de Jongh Rijwielen, Sil Smit Tweewielers en Kroon Tweewielers. De fietsspecialisten zijn blij met het programma, zeker nu er veel meer fietsen worden verkocht door de Coronacrisis.

Door heel Wijdemeren is de informatie over Doortrappen verspreid. Zo hangen er in bibliotheken, apotheken, supermarkten en wooncentra brochures van Doortrappen.

De uitvoering van het project Doortrappen wordt verzorgd door Team Sportservice. Zij geven tips bij de aanschaf en organiseren fietslessen, valpreventielessen en leuke dagtochten. Rosanne Hartman (rhartman@teamsportservice.nl) is contactpersoon voor het programma Doortrappen in Wijdemeren.

Cookie settings