Fietsen alle jaren hervat activiteiten- stap voor stap

June 29, 2020 602 keer bekeken

Fietsen Alle Jaren – riksja rijden met ouderen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen- heeft in verband met de uitbraak van Covid-19 in Nederland een tijdlang stil gelegen. Inmiddels komen de eerste activiteiten weer op gang. [lees meer]

Fietsen Alle Jaren – riksja rijden met ouderen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen-  heeft in verband met de uitbraak van Covid-19 in Nederland een tijdlang stil gelegen. Inmiddels komen meer onderdelen van het dagelijks leven weer op gang en heeft ook Fietsen Alle Jaren besloten dat de initiatieven weer kunnen opstarten. Om te zorgen dat dit veilig gebeurt, is een advies opgesteld voor de lokale initiatieven met mogelijke maatregelen die zij kunnen treffen. 

Omdat sommige maatregelen en veiligheidseisen rondom Covid-19 verschillen tussen veiligheidsregio’s, gemeenten, en partners van initiatieven zoals verzorgingshuizen, kan het nog even duren voor alle initiatieven weer opgestart zijn. Om te kijken of riksja rijden in uw regio weer is gestart, kijk dan via www.fietsenallejaren.nl  op de lokale contactpagina.

[foto Babs Witteman]
 

Cookie settings