FietsFit Oefeningen voor thuis of in de les

March 25, 2020 1184 keer bekeken

Nu we door het coronavirus niet meer in sportscholen en bij verenigingen kunnen sporten en bewegen, is zelf blijven bewegen nog veel belangrijker geworden. Onze nieuwe interventies, in het bijzonder de FietsFit Oefeningen, bieden uitkomst!

De FietsFit Oefenningen staan op deze website.

In het deel voor consumenten, onder het menu-item Alles over fietsen. Daar een korte uitleg, alle oefeningen met illustraties op een rij (zowel bekijken als downloaden) en een poster met daarop alle oefeningen. Ga direct naar de FietsFit Oefeningen.

Onder ‘partners&professionals’. Naast de oefeningen en de poster vind je daar ook de lessenreeks. Verdeeld over vijf categorieën; coördinatie, spierkracht, lenigheid, reactievermogen en conditie, beschrijven we vijf spelvormen. Variërend in vorm en moeilijkheidsgraad. Direct naar de lessenreeks FietsFit  NB: Nog niet ingelogd? Dan eerst even aanmelden en wachtwoord aanmaken)
 
TIP: deel deze FietsFit Oefeningen met de buurtsportcoach of met lokale clubjes die met elkaar fietsen maar dat nu even niet kunnen!  Laat je ons weten met wie je deelt en wat de reacties zijn? Dat zorgen wij er weer voor dat we andere kwartiermakers en coördinatoren inspireren. 

Cookie settings