Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Wethouder Verweij geeft startsignaal Doortrappen

ProfielfotoChantal Kronenburg March 01, 2022 231 keer bekeken

Nederland is een fietsland, we doen het allemaal, van jong tot oud. Team Sportservice (met steun vanuit Provincie Utrecht) wil iedereen zo lang mogelijk veilig, verantwoord en met plezier laten fietsen. Daarom organiseert Team Sportservice Vijfheerenlanden Doortrappen activiteiten in onze gemeente.

Wat houden de activiteiten van Doortrappen in?

Dit zijn interactieve ochtenden waarbij er aandacht wordt besteed aan veilig op- en afstappen, beweeg- en evenwichtsoefeningen en krijgen deelnemers handige tips over het gebruik van de fiets. In Leerdam en Vianen kunnen deelnemers kennismaken met een zitfiets. Dit alles om de kans op een val zo klein mogelijk te maken maar bovenal het plezier in fietsen te behouden.

Certificaat Vijfheerenlanden zet Licht op Groen

Wethouder Marcel Verweij heeft op woensdag 23 februari het certificaat uitgereikt aan Team Sportservice Vijfheerenlanden en geeft daarmee het startsignaal van Doortrappen in gemeente Vijfheerenlanden.

Het programma

Op donderdag 29 maart start het eerste Doortrappen evenement in Leerdam. De deelnemers krijgen bij ontvangst om 10.00 uur een heerlijk kopje koffie of thee. Daarna volgt een interactief programma met praktische informatie. Doortrappen gaat ook nog langs in Ameide, Meerkerk en Vianen. Komt u ook? Neem dan uw eigen fiets mee. Deelname aan de activiteiten van Doortrappen is gratis.

Aanmelden voor de Doortrappen

Wilt u zich aanmelden voor de Doortrappen activiteiten? Neem dan contact op met: Britt Holtz-Hendrikse, Buurtsportcoach Team Sportservice Vijfheerenlanden, via bholtz@teamsportservice.nl of 06-17652574.

Cookie settings