Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Ontdek Zaanstad tijdens de Buurthuizen Puzzeltocht op 20 april!

Julia den Besten April 15, 2024 360 keer bekeken

Op zaterdag 20 april 2024 vindt de Buurthuizen Puzzeltocht plaats in het oostelijke deel van Zaanstad. Deze mooie tocht van 27 kilometer voert de deelnemers langs 7 karakteristieke buurthuizen: De Bovenkruier, De Bres, De Poelenburcht, Kleurrijk, De Zuidhoek en Havenkwartier.

Onderweg kunnen deelnemers genieten van de sfeervolle Zaanse omgeving, waaronder historisch Zaandam, de Zaanse Schans-fabrieken en de uitgestrekte polders. Tijdens de tocht kunnen deelnemers een kijkje nemen in de buurthuizen en meedoen met diverse spellen. De tocht start om 10.00 uur vanuit het gekozen buurthuis en eindigt om 16.00 uur. Let op: na 11.30 uur kan er niet meer gestart worden.

 

Schrijf je vandaag nog in

Inschrijven kan bij elk van de aangesloten buurthuizen of via het e-mailadres buurthuizenfietspuzzeltocht@gmail.com. De inschrijfkosten zijn €3, inclusief 2 consumptiemunten voor koffie of thee. De eerste 50 deelnemers ontvangen een gratis fietsspiegel, die direct gemonteerd wordt door fietsenmaker Richard!

 

Win leuke prijzen!

Tijdens de puzzeltocht kunnen deelnemers een prijs winnen door een puzzelwoord op te lossen. Dit woord stel je samen door letters te verzamelen bij de verschillende buurthuizen en door onderweg 7 vragen te beantwoorden. In sommige buurthuizen kunnen extra punten worden verdiend door spelletjes te spelen.

Er zijn diverse prijzen te winnen, waaronder waardebonnen van €20, €15 en €10 voor degenen met het juiste puzzelwoord en de meeste punten. Daarnaast worden namens elk buurthuis etensbonnen voor 2 personen verloot onder de deelnemers.

 

Fietsenmaker aanwezig

Voor fietsen met kleine mankementen staat bij De Bovenkruier een fietsenmaker klaar om te helpen (let op: dit geldt bij elektrische fietsen niet voor het elektrische deel van de fiets). Voor andere problemen onderweg is er een noodnummer beschikbaar: 06 41401182.

Mis deze unieke kans niet om de prachtige Zaanse omgeving te verkennen en doe mee met de gezellige en uitdagende puzzeltocht langs buurthuizen!

 

Let op: de Buurthuizen Puzzeltocht is een andere activiteit dan Proef je Buurthuis. Deze activiteit vindt ook plaats op 20 april in de gemeente Zaanstad. Klik hier voor meer informatie.

 

Cookie settings