Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Wat een leuke middag tijdens het fietsfestival in Zaanstad!

Stephanie Piƫt April 13, 2023 246 keer bekeken

Afgelopen woensdag 12 april organiseerde Doortrappen een geslaagd evenement met als doel veilig fietsen tot je 100ste te bevorderen.

 Het evenement was een groot succes en werd enthousiast ontvangen door de deelnemers. Het schoolplein van OBS de Pionier in Zaanstad was omgetoverd tot een fietsfestival waar iedereen kon deelnemen aan verschillende activiteiten.

 

Fietstocht

Het evenement begon met een fietstocht waar alle deelnemers met veel enthousiasme aan deelnamen. De fietstocht, van en naar het fietsfestival, was een groot succes en iedereen was zeer te spreken over de mooie route en de goede organisatie. De fietstocht was onder leiding van Sportbedrijf Zaanstad en Corrie Noom.

 

Fietsfestival 

Na de fietstocht was er een festival waar alle deelnemers terecht konden voor informatie over veilig fietsen, fietsonderhoud en nog veel meer. Van het testen van de fietsvaardigheid op het verkeersplein, het meedoen aan een fietsquiz tot het ervaren van de dode hoek in een grote vrachtwagen. Ook Tworby was aanwezig om meer informatie te geven over de driewielfiets. Extra leuk, je kon langs bij de fietsenmaker voor een fietscheck en het monteren van een gratis fietsspiegel.

 

Doortrappen in Zaanstad

Doortrappen is erg blij met het succes van het evenement en hoopt dat dit bijdraagt aan het bevorderen van de fietsveiligheid in Zaanstad. Veiligheid op de weg is belangrijk voor iedereen en Doortrappen wil dan ook iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van het evenement.

Voor meer informatie over Doortrappen in Zaanstad en veilig fietsen kunt u terecht op de website www.doortrappen.nl/zaanstad

 

Cookie settings