Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Langer veilig blijven fietsen met gratis fietsspiegel!

Romee de Jong January 14, 2022 1401 keer bekeken

Om fietsers langer, veiliger én met plezier te laten fietsen, kunnen zij in de maand januari gratis een fietsspiegel laten monteren bij verschillende fietswinkels in de Zaanstad.

Met een fietsspiegel zie je zonder omkijken wat er achter je gebeurt. Handig bij het afslaan of inhalen. Ook inhalend verkeer zie je eerder aankomen als je een spiegel aan het stuur monteert. Wil jij ook veilig blijven fietsen? Laat dan nu gratis een spiegel monteren. De actie loopt vanaf 1 januari en op = op, dus wees er snel bij.

Deelnemende fietswinkels

Geïnteresseerde fietsers kunnen in Landsmee terecht bij The Coolbiking company. In Zaanstad doen de volgende winkels mee: Woudt fietsen, het Fietsenpakhuis en Rijwielhandel Evert Bruyns. 

Over Doortrappen

De actie is een initiatief van Doortrappen en wordt mede mogelijk gemaakt door de deelnemende gemeentes. Doortrappen is een landelijk programma om ouderen langer, veiliger én met plezier te laten fietsen. 8 gemeentes in Vervoerregio Amsterdam zijn onderdeel van het programma, waaronder de gemeenten die meedoen aan deze actie. Kijk voor meer informatie op www.doortrappen.nl.

Cookie settings