Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Nazomerse fietsmiddag in Krommenie

Romee de Jong September 27, 2021 450 keer bekeken

Ook al is het inmiddels al eind september, het is nog steeds prachtig fietsweer! En daar werd in Krommenie optimaal gebruik van gemaakt afgelopen donderdag tijdens de fietsmiddag georganiseerd door Buurtcentrum de Pelikaan en Seniorenvereniging Krommenie. Een gezellige middag!

 
Fietsmiddag in Krommenie, Zaanstad

Op donderdag 23 september vond er weer een leuke fietsmiddag plaats in Krommenie in de gemeente Zaanstad. Tijdens de fietsmiddag georganiseerd door Buurtcentrum de Pelikaan en Seniorenvereniging Krommenie stond fietsveiligheid centraal, maar was het vooral heel gezellig en gingen we lekker op pad genietend van de nazomer.  

Fit op de fiets

We startten de middag met een aantal FietsFit oefeningen. Er werd enthousiast meegedaan waarna iedereen met opgewarmde spieren op de fiets kon stappen. Zeker geen overbodige luxe voor de fietstocht van ongeveer 20 kilometer die volgde. Ondanks de wind een heerlijk ritje.

Wat weet u van… fietsveiligheid?

Onderweg stopten de Doortrappers bij Restaurant Krelis om even op te laden onder het genot van een drankje. Hier stond locale Doortrappen coördinator Kim klaar om de kennis van de deelnemers te testen met de fietsquiz.

 

Doortrappers tijdens de Fietsquiz

 
En de winnaar is…

Eenmaal terug bij Buurtcentrum de Pelikaan lagen de Doortrappen gesprekskaarten klaar om het samen te hebben over fiets- en verkeersveiligheid ervaringen. Ook werden er leuke prijzen uitgereikt aan de winnaars van de fietsquiz door de voorzitter van de Ouderenvereniging Krommenie. Gelukkig ging er niemand naar huis met lege handen; alle deelnemers werden voorzien van een leuke Doortrappen goodiebag bestaande uit fietslampjes, een Doortrappen linnen tas en wat extra informatieve flyers.

Doortrappers bij Buurtcentrum de Pelikaan

 
Ook Doortrappen in Zaanstad?

Regelmatig organiseert Doortrappen leuke fietsevenementen in Zaanstad en omstreken. Houd de Doortrappen Zaanstad pagina in de gaten voor nieuwe activiteiten of volg Verkeer en Meer op Facebook. Hier worden alle nieuwe activiteiten gepost!

Cookie settings