Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen Demo-ochtend op 4 mei bij Fiets.com in Wormerveer

Stephanie Piët April 30, 2024 54 keer bekeken

Start

2024-05-04 at 10:00

End

2024-05-04 at 12:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Op zaterdag 4 mei organiseert Doortrappen weer een Demo-ochtend! Deze keer bij Fiets.com in Wormerveer. Kom ook langs en ontvang een gratis fietscheck én een gratis fietsspiegel!

Demo-ochtend 

Bij de Doortrappen Demo-ochtend leer je alles over hoe je zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Natuurlijk heb je beperkte invloed op andere weggebruikers, maar er zijn wel dingen die je zelf kunt doen om onveilige situaties in het verkeer te voorkomen. Doortrappen helpt je daarbij met bijvoorbeeld Veilig Fietsen-tips en Samen Fietsen-tips. Stap ook fitter op de fiets met de FietsFit oefeningen. Makkelijk zelf thuis uit te voeren! 

 

Actie: gratis fietscheck en gratis fietsspiegel

Kom je langs bij de Demo-ochtend? Dan ontvang je een gratis fietscheck én een gratis fietsspiegel die ze meteen monteren. Ook krijg je meteen een kijkje op de nieuwste fietsen in de winkel. 

Wanneer? 

Zaterdag 4 mei, van 10.00 tot 12.00 uur. De Demo-ochtend is bij Fiets.com op Plein 13, nr. 59 in Wormerveer.

 

Wie? 
Iedereen van 55+ is welkom! Aanmelden is niet nodig. 

 

Kom je ook? 

Zien we jou bij de Demo-ochtend? Kom gezellig langs, pak de fietscheck en ontvang en fietsspiegel en leer alles over zonder zorgen en met plezier fietsen! 

Doortrappen X BOVAG 

De Doortrappen Demo-middag is een samenwerking tussen Doortrappen, BOVAG en Fiets.com. In de stadsdelen van Amsterdam en gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam zijn BOVAG-fietsenwinkels met meer informatie over Doortrappen. BOVAG-fietsenwinkels en -fietsenmakers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij denken mee over hoe jij zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Zo kun je bij de fietsenmaker een fietscheck laten doen, worden er demo-ochtenden en -middagen georganiseerd over fietsveiligheid, kun je samen fietsen met een Doortrappen-fietsgroep bij jou in de buurt en liggen er boekjes met FietsFit-oefeningen bij de fietsenmaker. 

Cookie settings