Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

‘Proef je buurthuis’ op de fiets!

Julia den Besten April 06, 2023 73 keer bekeken

Start

2023-04-15 at 10:00

End

2023-04-15 at 12:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Dit jaar is ‘Proef je buurthuis’ er weer! Samen op de fiets genieten van een mooie tocht langs de buurthuizen in de regio.

‘Proef je buurthuis’ is er weer! Op zaterdag 15 april organiseren acht buurt- en dorpshuizen van Zaanstad-Noord in samenwerking met gemeente Zaanstad/ Doortrappen een fietsroute langs de acht Zaanse buurthuizen. Fiets vanuit een buurt- of dorpshuis naar keuze via acht buurthuizen en geniet overal van een hapje en drankje. Aangezien elk buurthuis zijn eigen activiteiten, geschiedenis en mogelijkheden heeft kan je letterlijk en figuurlijk ‘proeven’ wat een buurthuis te bieden heeft. Samen op de fiets genieten van een mooie tocht langs de buurthuizen in de regio.   

 

Al sinds 2016 organiseren de buurthuizen ‘Proef je buurthuis’ voor fietsers. De fietstocht langs de buurthuizen is ongeveer 30 km, met aanschaf van een inschrijfkaart kan je al meedoen. De inschrijfkaart bedraagt €4,- en is aan te schaffen bij een van de buurthuizen vooraf of op de dag zelf. De buurthuizen hebben met elkaar afgesproken wat er geserveerd wordt, zodat de deelnemers op elke plek kunnen genieten van een ander hapje en drankje. Het start op 15 april tussen 10.00-12.00 uur. 
 

Wil je meefietsen met de vijfde editie van ‘Proef je buurthuis’ fietstocht? Ga langs een van de deelnemende buurthuizen en koop voor €4,- een inschrijfkaart. De volgende buurthuizen doen mee: de Pelikaan in Krommenie, Buurtcentrum A3 in Assendelft, De Kwaker in Westzaan, De Vuister en Het Brandtweer in Koog aan de Zaan, Buurtcentrum de Lorzie in Wormerveer, Dorpshuis de Horn in Krommeniedijk en de Noorddam in Westknollendam.  

 

Cookie settings