Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen Fietsfestival

Julia den Besten March 23, 2023 115 keer bekeken

Start

2023-04-12 at 13:30

End

2023-04-12 at 16:30

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Woensdag 12 april toveren we het Schoolplein OBS de Pionier in Zaanstad om in een Doortrappen Fietsfestival! Op het Fietsfestival kun je gratis deelnemen aan verschillende activiteiten. Kom jij ook?

Test je fietsvaardigheid op het verkeersplein, doe mee aan de Fietsquiz, ervaar de dode hoek in een vrachtwagen en draai aan het Rad van Fortuin voor een leuke prijs. Ook kun je je fiets laten checken door een fietsenmaker en meteen een gratis fietsspiegel laten monteren. Twijfel je al een tijdje om een driewielfiets aan te schaffen? Probeer ze op het festival en stel meteen al je vragen aan de specialisten. Zie wij jou 12 april? 

 

Fietstocht 

Nog meer fietsen? Voorafgaand aan het Fietsfestival kun je meedoen aan een mooie groepsfietstocht onder leiding van Sportbedrijf Zaanstad en Corrie Noom. De fietstocht start om 13:00 uur bij het fietsfestival en eindigt bij het Fietsfestival. De afstand is 21 kilometer. Deelname is gratis.  

 

Waarom het Fietsfestival 

Tijdens het Fietsfestival leer je op een leuke manier hoe jij je fietsveiligheid en -gezondheid kunt verbeteren. Wat kun jij veranderen in je eigen gedrag of aan je fiets om veilig te blijven fietsen? Natuurlijk staat het festival ook in het teken van gezelligheid. Want fietsen moet vooral leuk zijn, en blijven! 

 

Voor wie? 

Het Fietsfestival is bedoeld voor iedereen die veilig wil blijven fietsen tot zijn 100ste. Of je nu 50 of 90 bent, fietst op een normale fiets of e-bike, regelmatig fietst of niet, wees welkom!  

 

Kom je ook? 

Woensdag 12 april ben je welkom van 13:30 tot 16:30 op het Schoolplein OBS De Pionier (Kerkstraat Wormerweer) in Zaanstad. Kom gezellig langs en vergeet niet je eigen fiets mee te nemen!  

Het Doortrappen Fietsfestival is in samenwerking met gemeente Zaanstad, Veilig Verkeer Nederland, Tworby, Sportbedrijf Zaanstad en fietsenmaker Fiets.com. 

Cookie settings