Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

'Proef je buurthuis' op de fiets in Zaanstad!

Stephanie Piët March 17, 2022 293 keer bekeken

Start

2022-04-23 at 00:00

End

2022-04-24 at 00:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Zaanstad

‘Proef je buurthuis’ is er weer! Op 23 april organiseren de buurt- en dorpshuizen van Zaanstad-Noord in samenwerking met gemeente Zaanstad/ Doortrappen een fietsroute langs de Zaanse buurthuizen.

Fiets vanuit een buurt- of dorpshuis naar keuze via acht buurthuizen en geniet overal van een hapje en drankje. Aangezien elk buurthuis zijn eigen activiteiten, geschiedenis en mogelijkheden heeft kan je letterlijk en figuurlijk ‘proeven’ wat een buurthuis te bieden heeft. Samen op de fiets genieten van een mooie tocht langs de buurthuizen in de regio. 

Als sinds 2016 organiseren de buurthuizen ‘Proef je buurthuis’ voor fietsers. De fietstocht langs de buurthuizen is ongeveer 30 km en met aanschaf van een inschrijfkaart van €3,- bij een van de buurthuizen, kan je al meedoen! De buurthuizen hebben met elkaar afgesproken wat er geserveerd wordt, zodat de deelnemers op elke plek kunnen genieten van een ander hapje en drankje. Het start op 23 april tussen 10.00-12.00 uur.

Wil je meefietsen met de ‘Proef je buurthuis’ fietstocht? Ga lang een van de deelnemende buurthuizen en koop voor €3,- een inschrijfkaart. De volgende buurthuizen doen mee: de Pelikaan in Krommenie, Buurtcentrum A3 in Assendelft, De Kwaker in Westzaan, De Vuister en Het Brandtweer in Koog aan de Zaan, Buurtcentrum de Lorzie in Wormerveer, Dorphuis de Horn in Krommeniedijk en de Noorddam in Westknollendam.

Het hele jaar door organiseert Doortrappen fietsactiviteiten in Zaanstad. Het doel is om 65+’ers zo lang en veilig mogelijk te laten fietsen. Meer informatie over Doortrappen en de activiteiten in de gemeente Zaanstad vind je op doortrappen.nl.

Cookie settings