Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappendagen in gemeente Wijdemeren

ProfielfotoEva Stam May 15, 2023 957 keer bekeken

Nederland is een fietsland! Het is belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk veilig en met plezier kan blijven fietsen. Zo ook ouderen. Ouderen fietsen graag, maar zijn daarnaast ook kwetsbaar in het verkeer. Speciaal voor deze doelgroep organiseren wij Doortrappendagen in Wijdemeren!

Wat gaan wij doen?

Op 22, 23 en 24 mei ben je welkom tussen 10.00 en 13.00 uur. Je kunt een fietscheck laten doen, een fietsvaardigheidsparcours fietsen en een valanalyse laten afnemen. Je krijgt inzicht in je eigen fietsveiligheid (en die van je fiets) en bovendien heel veel tips om zelf aan de slag te gaan. Op deze dag ontmoet je anderen ouderen, of je komt gezellig met je buurman of buurvrouw, want gezelligheid is ook erg belangrijk! Neem een Doortrappen route mee zodat je na een rondje over de markt, nog lekker een tochtje kunt gaan fietsen.

Waar vindt het plaats?

De Doortrappendagen worden georganiseerd op:

  • Maandag 22 mei, Nederhorst den Berg, Parkeerplaats sporthal de Blijk.
  • Dinsdag 23 mei, Loosdrecht, parkeerplaats sporthal Eikenrode.
  • Woensdag 24 mei, Kortenhoef, parkeerplaats bij SV ’s-Graveland.

Hoop kennis aanwezig in Wijdemeren!

Deze dagen kunnen wij uiteraard niet alleen. De fietscheck wordt mogelijk gemaakt door Kroon tweewielers, Bikeshop Loosdrecht en De Jongh Tweewielers. De valanalyse wordt gedaan door Inovum en Thuiszorg Oefentherapie. Daarnaast is Veilig Verkeer Wijdemeren aanwezig en mogen wij gebruik maken van de locaties bij Sporthal de Blijk, Sporthal de Eikenrode en voetbalvereniging SV ’s-Graveland. Een schitterende samenwerking speciaal voor de ouderen!

Meer informatie?

Mocht je meer informatie willen ontvangen over één van de dagen, partners of andere zaken? Neem contact op met Carlo Koelewijn, buurtsportcoach Team Sportservice Wijdemeren, via ckoelewijn@teamsportservice.nl of 0637179545.

Cookie settings