Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen Demo-ochtend bij Blom & Blom Fietsexperts

Julia den Besten March 25, 2024 39 keer bekeken

Start

2024-04-10 at 10:00

End

2024-04-10 at 12:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Bij de Doortrappen Demo-ochtend bij Blom & Blom Fietsexperts leer je alles over hoe je met plezier en zonder zorgen op de fiets stapt! Kom ook langs en ontvang een waardebon t.w.v. 25 euro (op = op)!

Demo-ochtend 

Bij de Doortrappen Demo-ochtend leer je meer over Doortrappen. Zonder zorgen en met plezier op de fiets, dat is waar Doortrappen voor staat. Door heel Nederland organiseert Doortrappen activiteiten voor fietsende 55-plussers, zoals fietstochten en fietsfestivals. Voor gezelligheid, maar ook om iedereen te helpen veiliger te fietsen. Natuurlijk heb je beperkte invloed op andere weggebruikers, maar er zijn wel dingen die je zelf kunt doen om onveilige situaties in het verkeer te voorkomen. Doortrappen helpt je daarbij met bijvoorbeeld Veilig Fietsen-tips en Samen Fietsen-tips. Stap ook fitter op de fiets met de FietsFit oefeningen. Makkelijk zelf thuis uit te voeren! 

 

Actie: waardebon 25 euro (op = op) 

10 april is niet zomaar een dag, het is de Dag van de Fietshelm. Daarom is er een actie! Kom je langs bij de Demo-ochtend? Dan ontvang je een waardebon ter waarde van 25 euro! De waardebon is te besteden bij Blom & Blom Fietsexperts, voor de aankoop van een fietsspiegel of fietshelm. Voor de actie geldt op = op! 

 

Wanneer? 

Woensdag 10 april, van 10.00 tot 12.00 uur. De Demo-ochtend is bij Blom & Blom Fietsexperts aan de Arthur van Schendellaan 38-44, 1422 LD, Uithoorn. 

 

Wie? 
Iedereen van 55+ is welkom! Aanmelden is niet nodig. 

 

Kom je ook? 

Zien we jou op 10 april? Kom gezellig langs, pak de waardebon mee en leer alles over zonder zorgen en met plezier fietsen! 

 

Doortrappen X BOVAG 

In de stadsdelen van Amsterdam en gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam zijn BOVAG-fietsenwinkels met meer informatie over Doortrappen. BOVAG-fietsenwinkels en -fietsenmakers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij denken mee over hoe jij zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Zo kun je bij de fietsenmaker een fietscheck laten doen, worden er demo-ochtenden en -middagen georganiseerd over fietsveiligheid, kun je samen fietsen met een Doortrappen-fietsgroep bij jou in de buurt en liggen er boekjes met FietsFit-oefeningen bij de fietsenmaker.   

 

De Doortrappen Demo-ochtend is een samenwerking tussen Doortrappen, BOVAG en Blom & Blom Fietsexperts. 

Cookie settings