Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fiets mee met Team Sportservice in Stede Broec

Esther van den Helder April 03, 2024 396 keer bekeken

Speciaal voor 60-plussers uit de omgeving van Stede Broec organiseert Team Sportservice op vrijdag 12 april een mooie fietstocht. De route van ongeveer 2,5 uur gaat langs groene fietspaden en je komt op de mooiste plekjes in en om Stede Broec. Stap jij ook met ons op de fiets?

De fietstocht wordt begeleid door fietsdocent Ramon Kolenberg. En naast fietsen gaan wij ook kort in op de verkeersveiligheid, samen fiets en afspraken hierover maken. Ben jij helemaal op de hoogte van alle verkeersregels voor fietsers?

Ramon Kolenberg: ”De tocht duurt ongeveer 2,5 uur en tussendoor zijn er natuurlijk verschillende afstapmomenten. Ook is er ruimte om even een kop koffie of thee te drinken onderweg. De fietstocht is geschikt voor alle soorten fietsen. Of u nou op een stadfiets, toerfiets, e-bike of driewielers fietst. Iedereen is welkom!’

Locatie en tijd:

Wanneer: Vrijdag 12 april
Tijd: 13:00 – 15:30 uur
Waar: Parkeerterrein Nassaupark 1611 EZ Bovenkarspel

Meer informatie en aanmelden

De kosten voor de fietstocht zijn 5 euro per persoon. Dit is inclusief koffie of thee. Dit dient contant te worden betaald bij aanvang. Omringpashouders krijgen 20% korting. Het dragen van een helm wordt geadviseerd, is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Paul Molenaar via pmolenaar@teamsportservice.nl of te bellen naar 06 – 83538259.

Team Sportservice werkt samen met Team Sport Hoorn in het programma Doortrappen 

Cookie settings