Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fietscursus in Schagen

March 24, 2023 679 keer bekeken

In Schagen start 11 april een nieuwe serie fietslessen. Tijdens de cursus oefen je in een groep met gelijkgestemden hoe je het fietsen weer oppakt. Dat kan op een gewone fiets net zo goed als op een driewieler. Je oefent in kleine groepen. Doe je mee?

Veilig blijven fietsen met of zonder e-bike, in het steeds drukker wordend verkeer. Daar gaat Team Sportservice voor. Want het mooie weer komt eraan. Helaas lukt het niet (meer) om op de fiets te stappen en een rondje te rijden zoals je eerder deed. Daar doen wij met de fietscursus in Schagen iets aan! 

Met onze tips en trics kijken we samen hoe je met meer zelfvertrouwen weer op de fiets stapt en een rondje om gaat. Of een fijne lange tocht door de polder, bos en duin fietst. Meld je daarom aan voor onze reeks fietslessen die Team Sportservice Noordkop organiseert in samenwerking met Revalidatie- & Behandelcentrum Samen. 

Tijdens de cursus oefen je in een groep met gelijkgestemden hoe je het fietsen weer oppakt. Dat kan op een gewone fiets net zo goed als op een driewieler. Je oefent in kleine groepen. 

Kijk voor meer informatie op onze site.

Cookie settings