Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fietscheck en quiz met mooie prijzen op Fiets- en Ontdekdag

September 28, 2021 166 keer bekeken

Een mooie toertocht van zo’n 25 kilometer met hier en daar een koffiestop, een interessante presentatie, een check-up voor je fiets of e-bike en een quiz met allerlei prijzen. Dat is in het kort wat deelnemers aan de tweede Fiets- en Ontdekdag kunnen verwachten op donderdag 7 oktober.

Er gaan in totaal vier groepen van start. Om 12.30 uur de eerste groep vanaf het kantoor van Team Sportservice aan de Zuiderweg. Eerst natuurlijk een kop koffie. En een fietscheck, zodat je zeker weet dat je veilig op pad kunt. Om vervolgens gang te maken richting het centrum van Schagen.

Op naar de golfbaan

Daarna is het doortrappen richting Sint Maarten waar de Fietsersbond bij de Sint Boys een presentatie geeft en in een quiz allerlei prijzen verdeelt. Op de pedalen verder naar golfbaan Dirkshorn voor een stop met koffie en een kijkje op de baan.

Maak een rondje op een duofiets

Terug bij het kantoor van Team Sportservice wacht daar Paul de Betue van de gelijknamige zorgoutlet. Freek de Kort van Team Sportservice: “Hij laat een aantal bijzondere modellen zien. Dan kun je denken aan een duofiets of een driewielfiets. Iedereen die dat wil kan de fietsen uitproberen.”

Aanmelden via noordhollandactief.nl

Deelname aan de Fiets- en Ontdekdagen is 2,50 euro. De eerste start is om 12.30 uur, daarna vertrekt er elk half uur een nieuwe groep. Inschrijven voor een van de groepen kan via noordhollandactief.nl: https://bit.ly/39Lej5L. Maar aanmelden via mail kan ook. Stuur deze naar Freek de Kort via fdekort@teamsportservice.nl. Meer weten? Bel het kantoor van Team Sportservice op 0224-214774.

 

Cookie settings