Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Meld je aan voor de Doortrappendag in gemeente Reimerswaal

February 28, 2023 56 keer bekeken

Lekker blijven fietsen tot je 100ste? Dan staat veilig fietsen voorop. Dat is de reden dat we als gemeente Reimerswaal een doortrapdag organiseren op donderdag 30 maart a.s. op het parkeerterrein van de sporthal in Kruiningen, Blauwhoefseweg 1.

Deze doortrapdag start om 9.45 uur met een welkom en een kopje koffie. Vervolgens is er een theoriegedeelte waarin op een leuke manier wordt gesproken over de verkeersregels en o.a. de veranderingen de afgelopen jaren. Daarnaast krijgt u praktische tips over het op- en afstappen, maar ook bijvoorbeeld over hoe om te gaan met een elektrische fiets.

Na de koffie is er een fietscheck en is er een blokje met fietsoefeningen o.l.v. een beweegcoach. Vervolgens gaan we met alle deelnemers lunchen.

Het middagprogramma bestaat uit een fiets-oefenparcours gevolgd door een fietstocht van een uurtje. Na dit uurtje fietsen sluiten we af met een evaluatie en keren we weer huiswaarts.

Als u wilt deelnemen dan wordt verzocht uw fiets mee te nemen. Aanmelden voor deze doortrapdag kan via www.inreimerswaal.nl/doortrapdag-reimerswaal. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 24 maart.
Voor overige vragen kunt mailen naar Jordan van Langevelde, j.van.langevelde@reimerswaal.nl of bel naar 0113 - 395 000.

Cookie settings