Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fietsgroep (elke tweede en vierde dinsdag van de maand)

Julia den Besten March 13, 2024 781 keer bekeken

Start

2024-03-26 at 10:00

End

2024-03-26 at 12:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Hou je van fietsen, wil je meer in beweging komen of vind je het gewoon gezellig om regelmatig met anderen te fietsen? Fiets dan mee met de fietsgroep in Purmerend onder begeleiding van Spurd!

Wanneer? 
Vanaf dinsdag 26 maart gaat de fietsgroep weer van start. Iedere tweede en vierde dinsdag van de maand om 10:00 uur vertrekt de fietsgroep om een mooie route in of rondom Purmerend af te leggen. Onderweg kun je samen genieten van de omgeving, natuur en gezelligheid. Natuurlijk is er ook tijd voor een koffiepauze. Het gaat om routes van 25-30 km en de fietstochten duren ongeveer 2 uur. De fietstochten zijn van maart t/m oktober 2024. Het vertrekpunt van de fietstochten verschilt, kijk daarvoor op de website van Spurd in de activiteitenkalender.  

Wie? 
Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. Of je nu een e-bike, racefiets of een normale fiets hebt, je bent welkom bij deze fietsgroep! Een Spurd-gids begeleidt de fietstochten. 

Aanmelden of meer weten?   
Meld je aan via info@spurd.nl of bel 0299-418100. Deelname aan de fietsgroep kost €2,50 per persoon. 

Samen veilig op pad 
Ga je mee met de fietsgroep? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, denk eens aan een fietshelm en bekijk onze andere veilig fietsen tips
 
De organisator(en) van het programma Doortrappen, noch vrijwilligers, partners, instanties of betaalde personen ten dienste van het programma, zijn aansprakelijk in geval van enig(e) schade of letsel voortvloeiend uit een Doortrappen-activiteit. Deelname aan activiteiten geschiedt geheel op eigen risico en de deelnemers dienen zelf te zorgen voor een deugdelijke fiets en eventuele extra beschermingsmiddelen waaronder begrepen maar niet beperkt tot een helm. 

Cookie settings