Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Bergen

ProfielfotoAstrid Hahnraths May 11, 2023 77 keer bekeken

Start

2023-05-17 at 13:00

End

2023-05-17 at 14:30

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Den Asseldonk, Bergen

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe (elektrische) fiets? Hoe neem je als fietser veilig deel aan het verkeer, ook als je misschien wat minder wendbaar bent? Hoe ga jij goed voorbereid op pad en welke stappen kun je zelf zetten?

Deze en vele andere vragen kwamen 10 mei aan bod bij de eerste bijeenkomst  van het programma Doortrappen in Bergen. 

Wat is Doortrappen?
Doortrappen is gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen van ouderen op de fiets. Het programma bestaat uit drie trainingen, waarbij zowel theorie als praktijk aan bod komt. De deelnemers krijgen praktische tips over hoe zij veilig en fit kunnen blijven fietsen. Ook gaan ze actief aan de slag met een fietsparcours en krijgen ze tips bij het op- en afstappen.

Fiets jij ook mee?
De eerste bijeenkomst vond 10 mei plaats. Maar je bent alsnog van harte welkom om aan te sluiten bij de volgende twee trainingen op woensdag 17 en 24 mei, van 13.00 tot 14.30 uur in Den Asseldonk. Deelname is gratis.

Dus houd jij van fietsen, maar ben je wel eens onzeker op de fiets? Of durf je misschien helemaal niet meer te fietsen? Meld je dan meteen aan bij Martijn Jansen via martijn@negen.nl.

Cookie settings