Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

We blijven deze zomer Doortrappen! Fiets je mee?

Dieuwke de Vries June 01, 2021 339 keer bekeken

De zomer staat voor de deur. Een mooi moment om vaker de fiets te pakken. Vanaf eind juni organiseert Doortrappen samen met Coherente iedere week op maandag en dinsdag een leuke fietsactiviteit. Op maandag vanuit Ouderkerk aan de Amstel en op dinsdag vanuit Duivendrecht. Deelname is gratis.

Nu de zon zich weer vaker laat zien en de temperatuur oploopt, pakken weer veel mensen de fiets. Nog gezelliger is om dit samen te doen. Daarom start Coherente samen met Doortrappen een wekelijkse fietstocht. Elke week wordt er een mooie route uitgezet en kunnen mensen in kleine groepjes, op gepaste afstand en coronaproof, meefietsen. De routes zijn tussen de 10 en 15 kilometer. De fietsgroep vanaf Ouderkerk aan de Amstel start op maandag 28 juni en de fietsgroep vanaf Duivendrecht start vanaf dinsdag 29 juni.

Bij de fietstochten is er aandacht voor gezelligheid, de natuur én voor veiligheid. Voordat we op de fiets stappen, doen we met elkaar een aantal handige FietsFit-oefeningen. Zo trainen we onze lenigheid en stappen we soepel op de fiets.

Meer informatie over de fietsgroepen, vind je onder activiteiten op www.doortrappen.nl/ouder-amstel

Doortrappen tot je 100ste
Mede door te fietsen blijven we langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Het programma Doortrappen heeft de ambitie om ouderen zo lang mogelijk veilig én met plezier te laten fietsen. Samen met lokale partners is Doortrappen ook actief in gemeente Ouder-Amstel.

Ook meefietsen?
Meld jezelf voor 21 juni aan bij Akash Mohaboe via a.mohaboe@coherente.nl of bel naar Coherente via 020-4966373. Geef door waar je wilt starten.

 

Cookie settings