Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Blijf in beweging met de online FietsFit beweegles

Dieuwke de Vries December 15, 2020 1542 keer bekeken

Onze allereerste Live FietsFit beweegles is een feit! Woensdag 9 december organiseerden we in samenwerking met fysiotherapeut Marion Russchen een live beweegles voor 55+’ers. Iedereen kon de les via Facebook live volgen en vanuit zijn of haar eigen woonkamer meedoen. 

Blijven bewegen is juist in deze tijd ontzettend belangrijk. Nu we minder de deur uitgaan, kan dat er nog wel eens bij inschieten. Door een online beweegles te organiseren, kan iedereen tóch de spieren soepel houden en werken aan de gezondheid. En natuurlijk helemaal coronaproof vanuit de eigen huiskamer! Dagmar, lokale coördinator in Amsterdam: “Spannend, een les live via Facebook! Gelukkig ontvingen we veel positieve reacties: mensen vonden de oefeningen prettig en vroegen ons zelfs de oefeningen na te sturen zodat ze thuis lekker door konden gaan met bewegen. Dat is natuurlijk super.”

Fysiotherapeut Marion Russchen gebruikte in haar les laagdrempelige, maar effectieve oefeningen om te werken aan balans, conditie, spierkracht en lenigheid. Heirin gebruikte zij onder andere de FietsFit oefeningen van Doortrappen die hier ook speciaal voor ontworpen zijn. Bekijk via de link hieronder de les terug op de Facebookpagina van Doortrappen Amsterdam.

https://www.facebook.com/DoortrappenAmsterdam/videos/132807741741625

Cookie settings