Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen-informatiemiddag met fietstocht

Julia den Besten March 22, 2024 26 keer bekeken

Start

2024-04-05 at 13:30

End

2024-04-05 at 16:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Kom op vrijdag 5 april naar het Doortrappen-informatiemiddag in Ouderkerk aan de Amstel en leer alles over hoe je met plezier en zonder zorgen op de fiets stapt! Met tips, fietsverhalen, FietsFit oefeningen en meer. Aansluitend is er een fietstocht. Doe je ook mee?

Programma 

13.30 uur Inloop  

14.00 uur Start informatiemiddag  

15.00 uur Start fietstocht  

16.00 uur Einde (eventueel op eigen gelegenheid koffiedrinken) 

 

Informatiemiddag 

Bij de Doortrappen-informatiemiddag leer je meer over Doortrappen. Zonder zorgen en met plezier op de fiets, dat is waar Doortrappen voor staat. Door heel Nederland organiseert Doortrappen activiteiten voor fietsende 55-plussers, zoals fietstochten en fietsfestivals. Voor gezelligheid, maar ook om iedereen te helpen veiliger te fietsen. Natuurlijk heb je beperkte invloed op andere weggebruikers, maar er zijn wel dingen die je zelf kunt doen om onveilige situaties in het verkeer te voorkomen. Doortrappen helpt je daarbij met bijvoorbeeld Veilig Fietsen-tips en Samen Fietsen-tips. Stap ook fitter op de fiets met de FietsFit oefeningen. Makkelijk zelf thuis uit te voeren! 

 

Fietstocht 

Aansluitend aan de informatiemiddag is er een fietstocht. De route is ongeveer 7 kilometer. De fietstocht start bij Coherente en eindigt bij Aan de Plas (het strandpaviljoen aan de Oudekerkerplas). Hier kun je op eigen gelegenheid een kop koffie of thee drinken. Je kunt daarna ook weer mee terug fietsen naar Coherente als je dat wil. 

 

Fietsgroep 

Bevalt het samen fietsen in een groep? Laat het meteen weten! Er zijn mogelijkheden om een fietsgroep te organiseren via Buurtdorp Ouderkerk op woensdag of vrijdagochtend. 

 

Wanneer? 

Vrijdag 5 april, van 13.30 tot 16.00 uur. De informatiemiddag en de fietstocht starten bij Coherente aan de Diederick van Haarlemstraat 3, 1191 AX, Ouderkerk aan de Amstel. 

 

Wie? 
Iedereen van 55+ is welkom! Aanmelden is niet verplicht, wel gewenst. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar d.danhof@coherente.nl. Meedoen aan de informatiemiddag en fietstocht is gratis. 

 

Kom je ook? 

Zien we jou op 5 april? Kom gezellig langs, fiets mee en leer alles over zonder zorgen en met plezier fietsen! 

 

De Doortrappen-informatiemiddag en fietstocht is een samenwerking tussen Doortrappen, Coherente en Buurtdorp Ouderkerk. 

Cookie settings