Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fietsclub Doortrappen Duivendrecht

Dieuwke de Vries 01-06-2021 2145 keer bekeken

Begin

29-06-2021 om 13:00

Einde

29-06-2021 om 14:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Duivendrecht, Dorpsplein, Duivendrecht

Wil je deze zomer vaker de fiets pakken? Vanaf eind juni organiseert Doortrappen samen met Coherente iedere week op dinsdag een leuke fietstocht vanuit Duivendrecht. Deelname is gratis

Nu de zon zich weer vaker laat zien en de temperatuur oploopt, pakken weer veel mensen de fiets. Nog gezelliger is om dit samen te doen. Daarom start Coherente samen met Doortrappen een wekelijkse fietstocht. Elke week wordt er een mooie route uitgezet en kunnen mensen in kleine groepjes, op gepaste afstand en coronaproof, meefietsen. De routes zijn tussen de 10 en 15 kilometer. De fietsgroep vanaf Ouderkerk aan de Amstel start op maandag 28 juni en de fietsgroep vanaf Duivendrecht start vanaf dinsdag 29 juni.

Bij de fietstochten is er aandacht voor gezelligheid, de natuur én voor veiligheid. Voordat we op de fiets stappen, doen we met elkaar een aantal handige FietsFit-oefeningen. Zo trainen we onze lenigheid en stappen we soepel op de fiets. 

Ook meefietsen? 
Meld jezelf voor 21 juni aan bij Akash Mohaboe via a.mohaboe@coherente.nl of bel naar Coherente via 020–4963673. Geef door waar je wilt starten. Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.

Praktische informatie
Startpunt:       Bibliotheek Duivendrecht (Dorpsplein, Duivendrecht)

Startdatum:    29 juni 2021

Dag:                wekelijks op dinsdag

Tijd:                 13:00 – 14:30

Route:             10-15 km

Coronaproof 
Tijdens de fietstochten fietsen we in kleine groepjes en op gepaste afstand. Overigens is fietsen van zichzelf al zeer coronaproof! Je kunt namelijk goed afstand houden en beweegt jezelf in de buitenlucht. 

Cookie-instellingen