Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fietsclub Doortrappen Ouderkerk

Dieuwke de Vries June 01, 2021 2100 keer bekeken

Start

2021-09-06 at 12:00

End

2021-09-06 at 13:30

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Dienstencentrum Ouderkerk, Diederick van Haarlemstraat 3, Ouderkerk aan de Amstel

De zomer staat voor de deur. Een mooi moment om vaker de fiets te pakken. Vanaf eind juni organiseert Doortrappen samen met Coherente iedere week op maandag een leuke fietsactiviteit in Ouderkerk aan de Amstel. Deelname is gratis.

Nu de zon zich weer vaker laat zien en de temperatuur oploopt, pakken weer veel mensen de fiets. Nog gezelliger is om dit samen te doen. Daarom start Coherente samen met Doortrappen een wekelijkse fietstocht. Elke week wordt er een mooie route uitgezet en kunnen mensen in kleine groepjes, op gepaste afstand en coronaproof, meefietsen. De routes zijn tussen de 10 en 15 kilometer. De fietsgroep vanaf Ouderkerk aan de Amstel start op maandag 28 juni en de fietsgroep vanaf Duivendrecht start vanaf dinsdag 29 juni.

Bij de fietstochten is er aandacht voor gezelligheid, de natuur én voor veiligheid. Voordat we op de fiets stappen, doen we met elkaar een aantal handige FietsFit-oefeningen. Zo trainen we onze lenigheid en stappen we soepel op de fiets. 

Ook meefietsen? 
Meld jezelf aan bij Akash Mohaboe via a.mohaboe@coherente.nl of bel naar Coherente via 020-4963673. Geef door waar je wilt starten. Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.

Praktische informatie
Startpunt:        Dienstencentrum Ouderkerk (Diederick van Haarlemstraat 3, Ouderkerk aan de Amstel)

Startdatum:    28 juni 2021

Dag:                wekelijks op maandag

Tijd:                 12:00 – 13:30*

Route:             10-15 km

* Vanaf september start de fietsgroep om 12:00, in plaats van 13:00 zoals voorheen.

Coronaproof 
Tijdens de fietstochten fietsen we in kleine groepjes en op gepaste afstand. Overigens is fietsen van zichzelf al zeer coronaproof! Je kunt namelijk goed afstand houden en beweegt jezelf in de buitenlucht. 

Cookie settings