Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Nunspeet op 20 maart

Matthijs Westerbeek March 06, 2020

Start

2020-03-20 at 12:30

End

2020-03-20 at 16:30

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Sport- en Recreatiecentrum De Brake, oosteinderweg 19, Nunspeet

Niet afstappen, maar met plezier Doortrappen in de gemeente Nunspeet. Behoort u tot de oudere doelgroep en fietst u graag of ervaart u soms moeilijkheden met fietsen? Kom in beweging en doe mee met de Doortrapdagen in de gemeente Nunspeet op vrijdag 20 en vrijdag 27 maart.

In samenwerking met landelijke en lokale partners organiseert de gemeente Nunspeet een leuke en gezellige fietsdag voor ouderen in de gemeente Nunspeet. 

U komt op eigen gelegenheid naar Sport- en recreatiecentrum De Brake, waar u wordt ontvangen met een kopje thee, koffie en wat lekkers.  Na een kort welkomstwoord gaat u onder begeleidingen van een fysiotherapeut oefeningen doen die gericht zijn op kracht, balans en conditie. Allemaal oefeningen die van belang zijn om te kunnen genieten van het fietsen. Fietsenmaker Bonenberg zal u informeren over welke mogelijkheden er zijn om aanpassingen aan uw fietst te doen die de veiligeheid en daarmee het fietsplezier ten goede komen (anti slip pedalen, spiegels, instelling van de fiets etc). Ook zijn er fietsdocenten van de Fietsersbond, waar u een fietsparcours kunt doen en waar u uw fiets kan afstellen. Daarna volgt er een fietstocht van zo’n 15 km naar het Veluwemeer (kan voor de liefhebbers ingekort worden tot 5 km).

Bij het Veluwemeer wordt u getrakteerd op koffie of thee met wat lekkers en hebben we nog een verkeersquiz. De winnaar gaat naar huis met de beker. We sluiten de dag af rond 16.15 uur en dan kan iedereen op eigen gelegenheid naar huis fietsen.

Cookie settings