Fietsvalpreventietraining

ProfielfotoLinda Blankenstein February 15, 2024 68 keer bekeken

Start

2024-03-18 at 13:00

End

2024-03-18 at 16:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Galecopperzoom 1, Nieuwegein

Ben je bang om te vallen en fiets je daarom veel minder dan je zou willen? Fiets je wel veel maar wil je weten hoe je stevig in het zadel blijft zitten? En wat je moet doen als je toch valt? Meld je dan aan voor de gratis Doortrappen fietsvalpreventietraining en blijf veilig doortrappen.

Met de fietsvalpreventietraining blijf je veilig doortrappen

Ben je bang om te vallen en fiets je daarom veel minder dan je zou willen? Fiets je wel veel maar wil je weten hoe je stevig in het zadel blijft zitten? En wat je moet doen als je toch valt? Meld je dan aan voor de gratis Doortrappen fietsvalpreventietraining. Fysiotherapeuten Clair van Baal en Marije praten je bij over het voorkomen van fietsongevallen, wat er verandert als je ouder wordt en wat je zelf kunt doen om fit te blijven fietsen.

Fiets mee!
Naast theorie is er ook ruimte voor de praktijk. Je oefent je balans en evenwicht. En je kunt onder professionele begeleiding een fietsparcours afleggen en een fietscheck laten doen. Dus neem je fiets mee!

Altijd interessant, of je nou veel of weinig fietst
De fietsvalpreventietraining is erg populair en loopt altijd snel vol. Nieuwegein fietst organiseert deze trainingen in opdracht van gemeente en provincie, samen met lokale fysiotherapeuten. Al meer dan 150 Nieuwegeinse senioren gingen jevoor en waarderen de training met gemiddeld een 8. Enkele reacties: ‘Zeer nuttig en met handige tips.’, ‘Ik twijfelde of dit wel interessant zou zijn met mijn fietservaring maar ben blij dat ik gegaan ben.’ ‘Gezellig, informatief en afwisselend.’ 

Datum:           maandag 18 maart van 13.00 tot 16.00
Locatie:          Petanquevereniging, Galecopperzoom 1, Nieuwegein
Kosten:           gratis
Voor:              Nieuwegeinse 60-plussers
Aanmelden:  via Linda Blankenstein, 
info@nieuwegeinfietst.nl

Geef je snel op want het aantal plaatsen is beperkt!

Cookie settings