Gezellige ‘Doortrappen Fietstocht’ en fietscheck

ProfielfotoLinda Blankenstein August 06, 2023 25 keer bekeken

Start

2023-08-07 at 13:00

End

2023-08-07 at 17:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Ben je 55-plus, woon je in Nieuwegein en hou je van samen fietsen? Op maandag 7 augustus organiseren het PLUS-café en Nieuwegein Fietst een gezellige fietstocht voor iedereen die het leuk vindt. Je fietst een mooie en rustige Doortraproute van 25 kilometer, onder begeleiding van twee fietsdocenten.

Ben je 55-plus, woon je in Nieuwegein en hou je van samen fietsen? Op maandag 7 augustus organiseren het PLUS-café en Nieuwegein Fietst een gezellige fietstocht voor iedereen die het leuk vindt. Je fietst een mooie en rustige Doortraproute van 25 kilometer, onder begeleiding van twee fietsdocenten. Deelname is gratis.

De fietstocht start vanaf Buurtplein Zuid. Daar krijg je onder het genot van een kopje koffie of thee eerst uitleg over de gedragsregels en veiligheidstekens die je gebruikt wanneer je in een groep fietst. Tijdens de fietstocht is er een pauzestop met een gratis kopje koffie of thee bij Hajé Linielanding én een gratis fietscheck ‘Fiets en Fietser’.

De fietstocht begint 13.00 uur bij Buurtplein Zuid (de Doorslagzaal) aan de Ratelaar 35 in Nieuwegein Zuid. Om 17.00 zijn alle deelnemers weer terug bij het Buurtplein. Wees er snel bij want er zijn nog maar een paar plekken vrij. Aanmelden kan hier.

Cookie settings