Fietsvalpreventietraining

ProfielfotoLinda Blankenstein November 12, 2023 40 keer bekeken

Start

2023-11-13 at 11:00

End

2023-11-13 at 13:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Ben je bang om te vallen en fiets je daarom veel minder dan je zou willen? Fiets je wel veel maar wil je weten hoe je stevig in het zadel blijft zitten? En wat je moet doen als je toch valt? Meld je dan aan voor de gratis Doortrappen fietsvalpreventietraining.

Ben je bang om te vallen en fiets je daarom veel minder dan je zou willen? Fiets je wel veel maar wil je weten hoe je stevig in het zadel blijft zitten? En wat je moet doen als je toch valt? Meld je dan aan voor de gratis Doortrappen fietsvalpreventietraining. Fysiotherapeuten praten je bij over het voorkomen van fietsongevallen, wat er verandert als je ouder wordt en wat je zelf kunt doen om fit te blijven fietsen. Ook doe je onder hun professionele begeleiding balans- en evenwichtsoefeningen. Een fiets meenemen is bij deze training niet nodig.

Altijd interessant, of je nou veel of weinig fietst

De fietsvalpreventietraining is erg populair en loopt snel vol. Nieuwegein fietst organiseert deze trainingen in opdracht van gemeente en provincie, samen met lokale fysiotherapeuten. De deelnemers geven de training een hoge waardering. Enkele reacties: ‘Zeer nuttig en met handige tips.’, ‘Ik twijfelde of dit wel interessant zou zijn met mijn fietservaring maar ben blij dat ik gegaan ben.’ ‘Gezellig, informatief en afwisselend.’ 

Cookie settings