Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Informatiemarkt 'Vitaal ouder worden in gemeente Montfoort' - Montfoort

ProfielfotoNadim van Minnen November 06, 2023 69 keer bekeken

Start

2023-11-14 at 14:00

End

2023-11-14 at 17:30

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Zalencentrum Sint Joseph, Heiliglevenstraat 4, Montfoort

Maak in november kennis met diverse organisaties en verenigingen die actief zijn in het sociaal domein in Montfoort en Linschoten. Wat kan jou helpen om vitaal ouder te worden in onze gemeente?

Maak in november kennis met diverse organisaties en verenigingen die actief zijn in het sociaal domein in Montfoort en Linschoten. Samen met de Coöperatie Montfoort Linschoten Gezond, Het Knooppunt en gemeente Montfoort organiseert SWOM twee informatiemarkten voor inwoners uit gemeente Montfoort. De markten vinden plaats op 14 november in zalencentrum Sint Joseph in Montfoort en op 23 november in ‘De Vaart’ in Linschoten. U kunt vanaf 13:45 uur binnen lopen. U bent van harte welkom.

Het is dé plek om meer te weten te komen over o.a. valpreventie, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Advance Care Planning (vroegtijdige zorgplanning voor zorg rond het levenseinde) en vitaal ouder worden. Van 14:00 tot 15:30 uur worden hier diverse interactieve presentaties over gegeven. Aansluitend krijgt u de mogelijkheid om langs de kraampjes te lopen voor meer informatie. De deelnemende partijen zijn Adfys, Fysiotherapie Woerden, Apotheek Montfoort/Linschoten, Dietheek, De Rijnhoven, Careyn Thuiszorg en Handjehelpen. Dus wilt u meer weten over vitaal ouder worden in onze gemeente? Laat u dan door deze organisaties en verenigingen informeren tijdens deze informatiemarkt.

Ook de mantelzorgwaardering wordt uitgereikt
Bent u een mantelzorger en heeft u de waardering aangevraagd. Dan kunt u vanaf 15:30 uur bij de kraam van SWOM terecht om de waardering op te halen. Dat kan tot 17:30 uur. Wethouder AnneMarie van de Poll is aanwezig om de waardering aan u uit te reiken, en om u te bedanken voor uw vrijwillige zorg voor een familielid, buur of vriend.

Kosten: € 0.00

Datum en tijd: 23/11/2023 - 14:00

Cookie settings