Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Stap met ons op de fiets in gemeente Medemblik

Esther van den Helder May 24, 2024 379 keer bekeken

Ben jij ook gek op fietsen en woon je in de gemeente Medemblik? Speciaal voor 60-plussers uit gemeente Medemblik organiseert Team Sportservice op vrijdag 14 juni een mooie fietstocht.

De route van ongeveer 3 uur gaat langs groene fietspaden en je komt op de mooiste plekjes langs de verschillende dorpen in de gemeente Medemblik. Stap jij ook met ons op de fiets? 

De fietstocht wordt begeleid door fietsdocenten Ramon Kolenberg en Mariëtte Schneider. Ramon: ''Naast fietsen gaan wij ook kort in op de verkeersveiligheid, samen fietsen en afspraken hierover maken. Wij checken of iedereen op de hoogte is van alle regels binnen het verkeer.’’  
 
De tocht duurt ongeveer 3 uur en tussendoor zijn er natuurlijk verschillende afstapmomenten. Ook is er ruimte om even een kop koffie of thee te drinken onderweg. De fietstocht is geschikt voor alle soorten fietsen. Of u nou op een stadfiets, toerfiets, e-bike of driewielers fietst. Iedereen is welkom! 

Locatie en tijd:  
Wanneer: Vrijdag 14 juni 
Tijd: 13:00 – 16:00 uur 
Waar: Start vanaf Sociaal Cultureel de Schoof 
Kerkelaantje 1, 1693 EH Wervershoof   

Meer informatie en aanmelden   
De kosten voor de fietstocht zijn 5 euro per persoon. Dit is inclusief koffie of thee. Dit dient contant te worden betaald bij aanvang. Omringpashouders krijgen 20% korting. Het dragen van een helm wordt geadviseerd, is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Paul Molenaar via pmolenaar@teamsportservice.nl of te bellen naar 06 – 83538259. 
 
Team Sportservice werkt samen met Team Sport Hoorn in het programma Doortrappen   

Cookie settings