Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

De ‘Beste Doortrapper 2022’ van Landsmeer is bekend!

Stephanie Piët October 20, 2022 66 keer bekeken

Veel 55-plussers fietsen nog en blijven daardoor langer vitaal. Dat is geweldig nieuws en daar mag aandacht aan geschonken worden! De winnaar is bekend...

Doortrappen is de afgelopen tijd op zoek gegaan naar de Beste Doortrapper 2022 in de gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam, zo ook in Landsmeer. Inwoners konden een vitale fietser van boven de 55 nomineren die volgens hen de Beste Doortrapper 2022-bokaal verdient. De winnaar is bekend! 

Beste Doortrapper van Landsmeer

Inmiddels is de nominatieperiode voorbij en is de Beste Doortrapper 2022 van de gemeente Landsmeer bekend. De winnaar en genomineerde hebben bericht gekregen over de uitslag. Op 27 oktober vindt de feestelijke uitreiking plaats! Uiteraard zijn naast de winnaar ook andere Doortrappers uitgenodigd. De wethouder van de gemeente Landsmeer Marion Breij zal de bokaal overhandigen aan de winnaar. Tijdens de uitreiking is er verder gelegenheid om vragen te stellen over fietsveiligheid aan een Doortrappen-professional en wordt er Doortrappen-merchandise uitgedeeld. De inloop is om 15.30 uur en de uitreiking vindt plaats van om 16.00 uur, bij ontmoetingsplaats SamenMeer in Landsmeer.

Meer weten over de uitreiking van Beste Doortrapper in Landsmeer? Ga naar www.doortrappen.nl/landsmeer of mail naar doortrappenregioamsterdam@gmail.com

Over Doortrappen

Veiliger fietsen tot je 100ste, dat is het motto van het initiatief Doortrappen dat opgezet werd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Je kunt bij Doortrappen terecht voor tips om veiliger te fietsen, leuke fietsverhalen, oefeningen om FietsFit te worden en nog veel meer. Bekijk bijvoorbeeld video’s over verschillende soorten versnellingen of gebruik de Keuzewijzer Fiets om uit te vinden welke fiets het beste bij jou past. Ook organiseert Doortrappen evenementen en fietsgroepen voor fietsliefhebbers die liever samen op de pedalen staan.

 

Stichting SamenMeer

Dr. M.L. Kingstraat 2B

1121 CP Landsmeer

Tel: (020) 482 41 90

email: info@samenmeerlandsmeer.nl

Cookie settings