Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fietsfoto-wedstrijd “Mijn mooiste plekkie in omgeving Landsmeer”

Stephanie Piët June 03, 2022 72 keer bekeken

Afgelopen weken konden deelnemers het mooiste ‘plekkie’ in de omgeving van Landsmeer fotograferen en opsturen. En de winnaar is...

Afgelopen weken konden deelnemers het mooiste ‘plekkie’ in de omgeving van Landsmeer fotograferen en opsturen. Gemeente Landsmeer, SamenMeer en Doortrappen organiseerde de fietsfotowedstrijd om deze mooie plekken samen te delen. Een ding mocht zeker niet ontbreken, de fiets. En de winnaar is….

…Esma Alkan! De bekende Landsmeerse fotograaf Marcel Molle heeft haar foto gekozen tijdens een expositie in SamenMeer. Uit de zes geselecteerde foto’s viel deze foto volgens Marcel op: “Een mooie foto met interessante compositie die door het spelen met de schaduw een extra dimensie geeft aan het thema van de wedstrijd. Daardoor is de fiets niet letterlijk, maar toch aanwezig, goed gezien!”

Esma won de eerste prijs, een cadeaubon bij The Coolbiking Company in Landsmeer. Esma vertelde over haar inzending: “En dan ineens zie je rechts dat er iemand met je meefietst. Na het werken even heerlijk je hoofd leegmaken op weg naar het huis. Het Twiske: de natuurlijke rustgever”. Een blije prijswinnaar!

Bedankt voor het opsturen voor de prachtige foto’s! De combinatie van het ruime landelijke en waterrijke gebied zorgde voor perfecte plaatjes. Wat is er nu leuker om op de fiets deze mooie plekken te ontdekken? Doortrappen organiseert leuke activiteiten in en rondom Landsmeer. Ben jij een fietsliefhebber? Kijk dan snel op www.doortrappen.nl – Landsmeer.

 

 

 

 

Cookie settings