Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Aflevering 2, Noord-Holland Beweegt met Doortrappen

Dieuwke de Vries August 24, 2021 2159 keer bekeken

Er staat weer een nieuwe aflevering van Noord Holland Beweegt online! Bekijk hier de tweede aflevering van Noord-Holland Beweegt waarin we een bezoek brengen aan Purmerend en kennis maken met Piet.

In aflevering 2 brengt presentator Sjoerd Hilarius een bezoekje aan Purmerend, waar er een FietsFit lesje wordt gegeven voor een betere balans. Ook thuis kun je meedoen met deze les! Verder maken we kennis met Doortrapper Piet wie meefietst met de lentefietstocht in Landsmeer. Piet fietst nog steeds iedere dag, maar vroeger pakte hij ook de fiets naar zijn vakantiebestemmingen. Zo fietste hij onder andere naar Parijs, Yorkshire en Lyon! Al jaren een echte Doortrapper dus!

Bekijk hieronder de aflevering 2 van Noord-Holland Beweegt (accepteer alle cookies om het filmpje te kunnen kijken). Het filmpje is ook te bekijken via YouTube.

Van zondag 6 juni tot 11 augustus was Doortrappen wekelijks te zien in het regionale tv-programma Noord-Holland Beweegt. In 10 afleveringen bezocht presentator Sjoerd Hilarius verschillende ‘echte Doortrappers’ in de gemeente Amsterdam en in de andere gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam. Heb je ze gemist? Geen zorgen! De komende 10 weken zullen wij hier en op de Facebookpagina van Doortrappen Amsterdam en Verkeer & Meer iedere week een aflevering delen.

Cookie settings