Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Erevermelding voor echtpaar Lust

Dieuwke de Vries May 17, 2021 199 keer bekeken

De afgelopen maand waren we in Landsmeer op zoek naar de 'beste Doortrapper'. We hebben veel nominaties binnengekregen. Twee echte Doortrappers werden deze dag gehuldigd en in het zonnetje gezet door Mandy Elfferich, wethouder sociaal domein. Ook was er een erevermelding voor het echtpaar Lust.

Hoewel de titel ‘Beste Doortrapper’, of eigenlijk 'beste Doortrappers' naar twee andere Landmeerders ging, was er ook een echtpaar dat absoluut een ere-vermelding verdiende. Dit gaat namelijk om het echtpaar Joop en Tom Lust, beiden ruim 80 en zeer regelmatige fietsers. Tom heeft helaas een oogaandoening, maar zijn vrouw Joop fietst voorop en waarschuwt voor wat er op hun pad komt. Een prachtig voorbeeld om veilig te blijven fietsen.  

Is het slecht weer? Dan loopt Joop een paar keer de trap op en af in het appartementencomplex, want er moet toch iedere dag bewogen worden. Zo'n leeftijd en nog hartstikke fit, dat verdient toch echt wel een groot compliment! Het echtpaar is genomineerd door hun achternicht.

 

Cookie settings