Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Gaat niet door - Lentefietstocht Landsmeer

Stephanie Piët May 01, 2022 309 keer bekeken

Start

2022-06-01 at 13:00

End

2022-06-01 at 17:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

SamenMeer, Landsmeer

Helaas gaat de fietstocht niet door, de prijsuitreiking van de fietsfoto-wedstrijd wel. Zie bericht.

Helaas gaat het event in Landsmeer niet door. De prijsuitreiking van de fietsfoto-wedstrijd gaat wel door. Rond 16.00 uur zal Marcel Molle de winnaar bepalen en zal er een hapje/drankje aanwezig zijn. 


Deze fietstochten zijn speciaal bedoeld voor 65-plussers die graag nog fietsen en dit nog lang willen blijven doen. Geniet samen van de natuur, gezelligheid, mooie plekken in Landsmeer en doe een fietscheck. Doe jij mee? 

Langs de historische punten in Landsmeer is een mooie en natuurlijke fietsroute uitgezet. De fietstocht start om 13.00 uur op de parkeerplaats van Sportpark Landsmeer. Naast de fietstocht is het mogelijk om een gratis fietscheck door The Coolbiking Company te doen voor een veilige start. Voor deze deelname wordt een kleine bijdrage van €2,- gevraagd voor een drankje en wat lekkers. Daarnaast wordt ook de winnaar van de fietsfotowedstrijd bekend gemaakt! Meld je aan via SamenMeer, telefonisch via 020 482 4190 of per email via info@samenmeerlandsmeer.nl.

Fietsfotowedstrijd
Na afloop van de tocht wordt de fietsfotowedstrijd ‘mijn mooiste plekkie in omgeving Landsmeer’ winnaar bekend gemaakt. Deelnemers hebben hun mooiste plek in de omgeving van Landsmeer vastgelegd. Als de 10 genomineerde foto’s zijn gekozen, zal door o.a. bekende fotograaf Marcel Molle hieruit een winnaar kiezen. Deze uitslag wordt feestelijk gepresenteerd met een drankje en wat lekkers! Uiteraard kunt u ook meedoen (inzenden voor 20 mei via info@samenmeerlandsmeer.nl).

Doortrappen tot je 100ste
Doortrappen is landelijk programma om 65+’ers langer, veiliger en met plezier te laten fietsen. Acht gemeentes in Vervoerregio Amsterdam zijn onderdeel van dit programma, waaronder gemeente Landsmeer. Doortrappen motiveert ouderen om zelf maatregelen te nemen om veilig te blijven fietsen. Dit doen zij met behulp van praktische fietstips, handige oefeningen om soepel te blijven en leuke activiteiten in en rondom Landsmeer. Kijk voor meer informatie op doortrappen.nl

 

 

Cookie settings