Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

gratis online training: ‘Doortrappen voor professionals’

ProfielfotoIris van Es November 11, 2020 543 keer bekeken

Start

2020-11-26 at 19:30

End

2020-11-26 at 21:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Het projectteam Doortrappen verzorgt op donderdag 26 november een gratis online training: ‘Doortrappen voor professionals’. De training start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Het is een gratis training voor (eerstelijns) professionals in de Vervoerregio Amsterdam.

Doortrappen voor professionals 

Blijven bewegen is juist in deze tijd ontzettend belangrijk, zeker ook voor meer kwetsbare doelgroepen. Met het programma Doortrappen willen we ervoor zorgen dat ouderen (65+) veilig én met plezier blijven fietsen! Door het delen van praktische tips, handige informatie en verhalen motiveert Doortrappen ouderen om zelf maatregelen te nemen om veilig en zeker op de fiets te stappen. De gemeenten vinden het belangrijk dat professionals senioren goed kunnen adviseren over veilig fietsen tot je 100e. Veel professionals komen in hun eigen omgeving steeds vaker ouderen tegen die willen blijven fietsen, maar niet zo zeker meer op de fiets zitten. Of zijn gevallen met de fiets en durven niet meer op te stappen. Voor professionals dus belangrijk om te weten wat je kunt doen om ouderen veilig te laten doortrappen en hoe wij daarin met elkaar kunnen samenwerken.

Uitnodiging Online training

De training vindt plaats op donderdag 26 november van 19:30 – 21:00 uur en wordt verzorgd door fysiotherapeut en seniorencoach Marjolein Kuijt, die deze training al eerder succesvol heeft verzorgd in andere Doortrappen-gemeenten. Vandaar dat wij ook graag gebruik maken van haar kennis en expertise. Zo dat professionals in de Vervoerregio Amsterdam echt het verschil kunnen gaan maken na deze training. Na afloop ontvang je een toolbox aan middelen die je zelf kunt inzetten binnen je werk als professional. 

Het aantal beschikbare plaatsen voor deze training is beperkt. Inschrijven kan door een mail met jouw mailadres naar kim@plusanderen.nl. Je ontvangt vervolgens een Zoomlink voor deelname. 

Heel graag tot ziens op 26 november!

Cookie settings