Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Historische fietstocht Landsmeer

ProfielfotoIris van Es October 12, 2020 312 keer bekeken

Start

2020-10-28 at 13:30

End

2020-10-28 at 17:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Fiets woensdag 28 oktober gezellig mee met het historische rondje in Landsmeer! We fietsen met elkaar, op gepaste afstand, langs verschillende unieke punten waar je meer toelichting krijgt over de historie van Landsmeer.

Fiets woensdag 28 oktober gezellig mee met het historische rondje in Landsmeer! We fietsen met elkaar, op gepaste afstand, langs verschillende unieke punten waar je meer toelichting krijgt over de historie van Landsmeer. Denk bijvoorbeeld aan de monumentale Twiskemolen die gebouwd is op de fundamenten van de oude molen uit 1548. Of Het Grote Huis waar vroeger een eierveilig was gevestigd. Onderweg ontdekt u allerlei bijzondere plekjes en kunt u genieten van de cultuur, natuur en historie.

Ook Fysio Balans en The Cool Biking Company zijn erbij en geven deze dag slimme Doortraptips hoe u veilig en met plezier kunt blijven fietsen tot uw 100ste! 

Wilt u ook meefietsen? Meld uzelf dan aan via samenmeerlandsmeer@kpnmail.nl of telefonisch via 020 482 4190. Er geldt een eigen bijdrage van €2,-. Voor koffie/thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Praktische informatie
Startpunt:         SamenMeer (Doctor Martin Luther Kingstraat 2-B, Landsmeer)

Datum:            woensdag 28 oktober

Tijd:                 13:30 – 17:00

Route:             15 of 24 km
 

De fietstocht is in samenwerking met Doortrappen Landsmeer en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Landsmeer, SamenMeer, Fysiotherapie Balans, Oudheidkundige Vereniging Landsmeer en The Cool Biking Company.

Cookie settings