Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen West-Friesland is 6 fietsdocenten rijker

Esther van den Helder March 08, 2023 1533 keer bekeken

Vanuit Team Sportservice zijn in februari 6 enthousiaste lesgevers opgeleid tot fietsdocent. De docenten staan klaar om inwoners van verschillende gemeenten in West-Friesland en daarbuiten te helpen veiliger en zelfverzekerder te fietsen.

De fietsdocenten zijn 4 professionals van Team Sportservice, waaronder Ramon Kolenberg. Daarnaast een vrijwilliger van Team Sportservice, Mariëtte en een vrijwilliger vanuit ’t Stadsplein – Ons Stede Broec, Johan. Of je nu een beginner bent of een meer ervaren fietser die wel wat tips kan gebruiken. Deze docenten hebben de vaardigheden om je beter te leren fietsen.  

Doortrappen fietslessen 
Fietslessen vanuit het programma Doortrappen voor senioren starten in april in Hoogkarspel en Obdam onder begeleiding van Ramon en Mariëtte. Tijdens de lessen wordt er vooral ingegaan op persoonlijke wensen. Voor de een is dat op- en afstappen, voor de ander leren fietsen op een nieuwe elektrische fiets en weer een ander vindt het misschien lastig om balans te houden tijdens het omkijken.  

 Wil je ook aanwezig zijn bij de fietslessen? Neem dan voor meer informatie contact op met Paul Molenaar via pmolenaar@teamsportservice.nl  06 – 8353 8259. 

Cookie settings