Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen Fietstocht op 13 mei in Huizen

ProfielfotoManon Morelissen April 10, 2024 67 keer bekeken

Start

2024-05-13 at 10:00

End

2024-05-13 at 14:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Ophaalbrug Zomerkade, Gooise Zomerkade, 1273 SX, Huizen

Fietsen is een fijne manier om in beweging, sociaal, actief en zelfredzaam te blijven. Zeker als we ouder worden. Het programma Doortrappen Huizen en Sportadviesgroep organiseren daarom een Doortrappen fietstocht op maandag 13 mei 2024. Fietst u mee?

Hoe werkt het?
Deelname is volledig kosteloos. U meldt zich aan voor deze fietstocht via manon@sportadviesgroep.nl

Vervolgens komt u op de aangegeven tijd (10.00-10.30 uur) uw route ophalen bij het startpunt. Tijdens elke fietsroute is er aandacht voor een specifiek thema rondom veilig fietsen. Ook kunt u bijvoorbeeld één van onze fietsspiegels testen.

U fietst de route zelfstandig of natuurlijk met een bekende van u. Er wordt dus niet in een grote groep gefietst, zo kunt u rustig en op uw eigen tempo genieten van de mooie route. Tijdens de fietstocht is er geen begeleiding en oversteken doet u zelf. Geen fietsmaatje? Kom dan op tijd naar het startpunt wellicht kunt u bij iemand aanhaken.

Ondanks dat u deze route zelfstandig fietst, staan wij wel degelijk voor u klaar. Wij zorgen niet alleen voor een tussenstop met een kopje koffie. U kunt ons ook tot 14.00 uur ‘s middags bellen bij calamiteiten. Dus bent u verdwaald, is er iets niet duidelijk op de route of heeft u een lekke band? Wij schieten te hulp.

Tijdens onze fietstochten is er aandacht voor de natuur, gezelligheid en veiligheid. Meefietsen op maandag 13 mei? Meldt u dan snel aan!

Cookie settings