Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Eerste fietstocht!

ProfielfotoDominique van 't Schip May 18, 2021 403 keer bekeken

Start

2021-06-16 at 10:00

End

2021-06-16 at 15:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Woensdag 16 juni a.s. organiseerde Sportpunt Houten, Gemeente Houten en ‘van Houten&co’ een fietstocht met de campagne “Doortrappen”. Samen langer veiliger op de fiets is het doel van “Doortrappen” en sluit aan bij deze fietstocht. Met maximaal 4 deelnemers tegelijk vertrekt u om een prachtige route door de regio te fietsen.
 

Fietstocht mét wat te drinken en lekkers onderweg
Vanaf Het Rond startten we in groepjes van maximaal 4 personen tegelijk. U kon kiezen voor een tijdsblok van een uur waarin u start, tussen 10.00-15.00 uur. Tijdens dit tijdsblok vond ook de gratis fietscheck plaats (niet verplicht). WTC (Wielertourclub Houten ’80) had twee routes uitgestippeld van 13km en 25km. Onderweg wachtten wij u op met wat te drinken en wat lekkers! Halverwege de route kon u kiezen welke route u wilt fietsen.

Fietscheck
Voor vertrek was een mogelijkheid om een gratis fietscheck uit te laten voeren. Deze fietscheck had als doel het delen van tips bij het afstellen van uw huidige fiets, reparatie aan uw fiets of  aanschaf van een nieuwe fiets. Tips waarmee uw fiets volledig is afgestemd op uw wensen en fysieke gezondheid. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van de hoogte van het zadel, antislip trappers, het installeren van een achteruitkijkspiegel, de juiste fietsverlichting enz.

Aanmelden
U had  zich tot en met 13 juni 2021 aanmelden met twee personen: 

Meer informatie over “Doortrappen” kunt u vinden op www.doortrappen.nl/houten

Cookie settings