Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

online training Doortrappen voor professionals

ProfielfotoNanda Timmerman September 03, 2020 443 keer bekeken

Start

2020-09-21 at 19:30

End

2020-09-21 at 21:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

online

Op maandagavond 21 september organiseert het projectteam Doortrappen een gratis online training 'Doortrappen voor professionals'. 

Het is een training voor (eerstelijns) professionals in de gemeente Den Helder, Hollands Kroon en Schagen. De gemeenten vinden het belangrijk dat professionals senioren goed kunnen adviseren over veilig fietsen tot je 100e. Veel (eerstelijns) professionals komen in hun eigen omgeving steeds vaker ouderen tegen die willen blijven fietsen, maar niet zo zeker meer op de fiets zitten. Of zijn gevallen met de fiets en durven niet meer op te stappen. Voor jou als professional dus belangrijk om te weten wat je kunt kunt doen om ouderen veilig te laten doortrappen en hoe wij daarin met elkaar kunnen samenwerken.

Marjolein Kuijt, fysiotherapeut van Valpreventie ’t Gooi en hoofddocent bij VeiligheidNL heeft deze training al eerder succesvol verzorgd in andere Doortrappen-gemeenten. Vandaar dat wij ook graag gebruik maken van haar kennis en expertise, zodat professionals in Den Helder, Hollands Kroon en Schagen echt het verschil kunnen gaan maken na deze training.

Het aantal beschikbare plaatsen voor deze training is beperkt. Inschrijven kan tot 14 september. Heb je belangstelling en wil je meer informatie ontvangen over de training, stuur dan een mail naar ntimmerman@teamsportservice.nl 

Cookie settings