Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Haarlemmermeer: Doortrappen-fietstocht op vrijdag 24 mei

Suzanne van der Aar May 17, 2024 460 keer bekeken

Terug van weggeweest: de Doortrappen-fietstocht rond het Haarlemmermeer! Samen met Team Sportservice en Rijwieltourclub Hoofddorp organiseren we in mei de vijfde editie van deze toffe activiteit. Een dag vol beweging en gezelligheid in de natuur, met aandacht voor veiligheid en zelfredzaamheid.

Meedoen op vrijdag 24 mei? We fietsen je even door de informatie heen.  

Er is rondom Haarlemmermeer weer een mooie fietsroute van 30 km voor je uitgestippeld. Je kunt meedoen met een gewone fiets of met een e-bike. Deelname aan de fietstocht is gratis, maar laat wel even weten dat je komt. De route is in principe bedoeld voor iedereen vanaf 55 jaar die graag wil blijven fietsen, maar iedereen is welkom. Kom samen of alleen en ontdek nieuwe plekken in het groene landschap! 

De fietsroute start en eindigt bij het Sportcomplex Toolenburg in Hoofddorp. De tocht vindt plaats van 10.00 tot 12.30 uur (vanaf 9.30 uur inloop met koffie en koek). 

Aanmelden

Deelnemen aan de Doortrappen-fietstocht is gratis, maar meld je vooraf wel aan. Op die manier weet de organisatie op hoeveel mensen ze kunnen rekenen.  

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk donderdag 23 mei 2024: klik hier! 

Over Doortrappen  

Zonder zorgen en met plezier op de fiets, dat is het motto van het initiatief Doortrappen dat opgezet werd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Je kunt bij Doortrappen terecht voor tips om veiliger te fietsen, leuke fietsverhalen, oefeningen om FietsFit te worden en nog veel meer. Bekijk bijvoorbeeld video’s over verschillende soorten versnellingen of gebruik de Keuzewijzer Fiets om uit te vinden welke fiets het beste bij jou past. Ook organiseert Doortrappen evenementen en fietsgroepen voor fietsliefhebbers die liever samen op de pedalen staan. Meer informatie over Doortrappen kun je vinden op de website www.doortrappen.nl

Cookie settings